Kontakta oss
Hantera din produktinformation


En kort introduktion till PIM

Varför är det viktigt med bra produktinformation?

Hantering av produktinformation - Produkt Information Management eller PIM - har aldrig varit viktigare. Dagens multi-kanalmiljö ställer hela tiden högre krav på dig, och hur din organisation hanterar er produktinformation. Den ska vara korrekt, detaljerad och konsekvent. Men de flesta företag har inte produktinformationen som krävs för att öka konkurrenskraften och försäljningen.

Problemet är inte brist på information. Det är brist på effektivitet när de hanterar sin produktinformation. Det ökande antalet sälj-kanaler kräver helt enkelt ett PIM-system.

Hur vårt prisbelönade PIM-system löser problemet 

Vår lösning heter STEP och är en multi-domän Master Data Management-plattform som används av en lång rad av världsledande företag världen över. Oberoende analysföretag som Gartner och Forrester ser den som en ledare inom PIM.

STEP gör det enkelt att hantera och dela produktinformation mellan avdelningar, med partners och leverantörer. På ett enkelt sätt skapas EN tillförlitlig informationskälla genom att samla alla avdelningars information på ett ställe. Man får EN version av sanningen.

Större kontroll över produktinformation och attribut banar vägen till succé inom multikanalförsäljning. Det gör att du kan:

  • skapa mer relevanta och effektiva erbjudanden.
  • minska omkostnader genom att optimera ditt produktlager och öka automatiseringen
  • minimera din risk genom att enklare följa regler och lagar
Det är det några av fördelarna med en effektiv PIM-lösning. Men det kanske mest värdefulla är att ditt budskap är konsekvent. Dina kunder slipper negativa överraskningar - och ditt varumärke skyddas.

quotesWe have a lot of content that explains how awesome our products are. With Stibo Systems, we're now able to share it and tell our product story in a compelling way to our customers.

Web Technologies Manager, Trek Bicycle Corporation